Info

Usein kysyttyä 

Mitä kasveja te viljelette?

Olemme siinä mielessä poikkeuksellinen tila, että tuotamme pieniä eriä, mutta mahdollisimman monipuolisesti. Viljelykasveja ja -lajikkeita on runsaasti: valkosipuli, härkäpapu, pensaspavut, salaatit, erikoiskurkut, raparperi, miniparsakaali, lehtikaali, kesäperuna, sokeriherne, pienet italialaistyyliset kesäkurpitsat, talvikurpitsat, luumu, meloni, erilaiset pinaattikasvit, vihannesportulakka, maa-artisokka, nippusipuli, nippuporkkana (eri värejä), mukulafenkoli, bronssifenkoli, palsternakka, ruoti- ja mukulaselleri, munakoiso, chili, pesto-basilika, veripeippi, leveälehtinen persilja, tilli, tuoreminttu, ... Tuotteemme ovat sertifioitua luomua.

Mistä tuotteita voi ostaa?

Myymme tuotteitamme kaudella 2015 vain Sauvon Elopäivillä ja Turun kauppatorilla. Emme myy tuotteita suoraan pellolta. Emme myöskään järjestä itsepoimintaa tai tilavierailuja.

Tuotteiden toimittaminen kauemmaksi esimerkiksi postin välityksellä

Toimimme paikallisilla markkinoilla, emmekä lähetä tuotteitamme postissa.

Tilaustuotteet

Saamme jonkin verran kyselyjä mahdollisuudesta varata tai tilata tuotteita etukäteen. Resurssimme ovat valitettavasti niin pienet, että emme pysty palvelemaan tällä tavalla.