Pakkaamo

Kesä 2015

Niittulan tilan toiminta jatkuu myös kesällä 2015, mutta viime vuotta pienimuotoisempana. Pakkaamo ei avaa oviaan yleisölle tänä kesänä lainkaan ja suoramyyntimme keskittyy Turun kauppatorilla. Suoramyyntikausi alkaa Sauvon Elopäiviltä 1.8. ja jatkuu tämän jälkeen Turussa lauantaisin. 

Tervetuloa Sauvoon juhlistamaan sadonkorjuun alkua myös vähän kauempaa!


Kesä 2014

Olemme jälleen avanneet Pakkaamon ovet Sauvon kirkonkylässä. Kauden 2014 aukioloajat on järjestetty siten, että olemme auki neljänä päivänä viikossa keskiviikosta lauantaihin (ke-pe 10.00-17.30, la 10.00-15.00). Kauden pituutta on tarkoitus jatkaa syksystä, sillä olemme auki aina syyskuun loppuun asti. Tervetuloa!
Kesä 2013


Kesän 2013 suunnitelmat ovat Pakkaamon osalta selkityneet. Uutta on, että tänä kautena teemme yhteistyötä kahden muun paikallisen suoramyyntitilan kanssa ja pyöritämme myös kesäkahviota nyt siis kolmestaan. Salmensuu on alueen merkittävimpiä oman naudanlihan ja lihajalosteiden tuottajia sekä suoramyynnin pitkän linjan pioneeri. Salmensuulla on tilan yhteydessä oma lihapuotinsa, jonka myyntikanavat ja aukioloajat nyt siis laajenevat myös Pakkaamoon. Grelsböle aikoo markkinoida Pakkaamossa tyrnituotteitaan, varhaishernettä ja -perunaa, sekä omasta viljasta jalostettuja konditoriatuotteita. Toiminta jatkuu myös Grelsbölessä ja upouudesta maatilaleipomosta voi tilata juhliinsa artesaanitasoisten leivonnaisten lisäksi melkein kaikkea muutakin juhlien järjestämisessä tarvittavaa.

Toivotamme kaikki vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleiksi Pakkaamoon! Yhteistyön ansiosta aukioloaikamme ovat edellistä kesää kattavammat. Olemme auki kesä-, heinä- ja elokuun joka viikko keskiviikosta sunnuntaihin.


Yhteystiedot

Niittulan Pakkaamo
Sauvontie 42
21570 Sauvo

Blogi: 6.7.2012

Kevät ja kesä on ollut tuttuun tapaan työntäyteistä. Tämän vuoden suurprojekti on ollut tilatuotteiden kauppakunnostustilojen remontointi ja käyttöönotto. Tilat sijaitsevat kauniissa Sauvon vanhassa kirkonkylässä, ihan keskiaikaisen kivikirkon vieressä. Työtiloja päätettiin laajentaa myös tilamyymäläksi ja pieneksi kesäkahvioksi, paikka kulkee siis nyt nimellä Pakkaamo.

Tänään on vietetty Pakkaamon avajaisia. Vaikka asia on ollut kovin tärkeä, liikkeelle ei ole lähdetty mittavilla mainoskampanjoilla. Hiljaisuudesta huolimatta sauvolaisia on ollut tänään ihan mukavasti liikkeellä ja moni on ottanut ihan asiakseen tulla toivottamaan uudelle myymälälle onnea ja menestystä. Kiitos kaikille lämpimästä vastaanotosta!

Kuva: Nina toimii Pakkaamon myymälänhoitajana ja on tänään päässyt jo palvelemaan monia asiakkaita. Pakkamon erikoisuuksiin kuuluu mm. täytetyt bagelit ja tuoreminttutee. Kiireettömille asiakkaille on tarjolla myös perinteistä pannukahvia. Kesäkahvion tuotteisiin on pyritty hyödyntämään tilan omia tuotteita.

Niittulan satoa on päästy jo viileästä alkukesästä huolimatta korjaamaan, Taalintehtaan ja Turun toripäivät myös käynnistyvät lähiaikoina. Tavaraa pakataan nyt myös alueen vähittäiskauppoihin, joten Pakkaamon muukin toiminta on päässyt jo käyntiin. Parhaillaan korjataan satoa mm. broccolinosta, kailanista, lehtikaalista, lamopinaatista, portulakasta ja salaateista.

Kuva: Pakkaamoon löydettiin somisteeksi vanha kaupan vaaka. Vaaka muistuttaa mukavasti liikehuoneiston historiasta, sillä se sijaitsee vanhassa, e-osuusliikkeen talossa.