perjantai 6. heinäkuuta 2012

Pakkaamon ovi on auki

Kevät ja kesä on ollut tuttuun tapaan työntäyteistä. Tämän vuoden suurprojekti on ollut tilatuotteiden kauppakunnostustilojen remontointi ja käyttöönotto. Tilat sijaitsevat kauniissa Sauvon vanhassa kirkonkylässä, ihan keskiaikaisen kivikirkon vieressä. Työtiloja päätettiin laajentaa myös tilamyymäläksi ja pieneksi kesäkahvioksi, paikka kulkee siis nyt nimellä Pakkaamo.

Tänään on vietetty Pakkaamon avajaisia. Vaikka asia on ollut kovin tärkeä, liikkeelle ei ole lähdetty mittavilla mainoskampanjoilla. Hiljaisuudesta huolimatta sauvolaisia on ollut tänään ihan mukavasti liikkeellä ja moni on ottanut ihan asiakseen tulla toivottamaan uudelle myymälälle onnea ja menestystä. Kiitos kaikille lämpimästä vastaanotosta!

Kuva: Nina toimii Pakkaamon myymälänhoitajana ja on tänään päässyt jo palvelemaan monia asiakkaita. Pakkamon erikoisuuksiin kuuluu mm. täytetyt bagelit ja tuoreminttutee. Kiireettömille asiakkaille on tarjolla myös perinteistä pannukahvia. Kesäkahvion tuotteisiin on pyritty hyödyntämään tilan omia tuotteita.

Niittulan satoa on päästy jo viileästä alkukesästä huolimatta korjaamaan, Taalintehtaan ja Turun toripäivät myös käynnistyvät lähiaikoina. Tavaraa pakataan nyt myös alueen vähittäiskauppoihin, joten Pakkaamon muukin toiminta on päässyt jo käyntiin. Parhaillaan korjataan satoa mm. broccolinosta, kailanista, lehtikaalista, lamopinaatista, portulakasta ja salaateista.

Kuva: Pakkaamoon löydettiin somisteeksi vanha kaupan vaaka. Vaaka muistuttaa mukavasti liikehuoneiston historiasta, sillä se sijaitsee vanhassa, e-osuusliikkeen talossa.